Kennel Bärchen

tiistai 21. kesäkuuta 2016

E-pentujen kuulumisia

Bärchen E-pennut ovat jo ehtineet täyttää vuoden! Niin se aika vaan menee nopeasti...

B. Eisstern sai kutsumanimekseen Samu ja se muutti syksyllä Saksaan Angelika Rubensin luokse Von Haus Rubens kenneliin. Se on yhteisomistuksessa Rolf Schneiderin kanssa, kennel Vom Brüchl. Samu on ehtinyt käydä jo useissa näyttelyissä ja saavuttaen mm. Luxemburgin ja Saksan juniorivalion tittelit. Terveystarkastuksissakin se on jo käynyt loistavin tuloksin, lonkat A2 ja kyynärät 0/0.

Samu kotiutui Saksaan heti, kuvassa ensimmäisenä päivänä Ayanin kanssa luita syömässä.


B. Eisprinz jäi Suomeen ja sai kutsumanimekseen Sepe. Se muutti Matin ja Marin sekä Ruffe-kessun kaveriksi. Sepe harrastaa mm. rallytokoa ja on ehtinyt myös käydä muutamassa näyttelyssä saaden varasertin.


Sepe vasemmalla ja Ruffe oikealla.

B. Eisblume muutti isänsä hoiviin Ruotsiin Benitos kenneliin Christinan ja Ronnyn luo. Kutsumanimekseen se sai Eis. Se on käynyt muutamassa näyttelyssä muiden Benitos-kennelin kessujen kanssa ja sillä on yksi serti. Kuvassa vasemmalla isä Dancer ja oikealla Eis.


B. Eiskönig ja Eisprinzessin eli Franz ja Isabella jäivät Esmis-mamman ja meidän muiden iloksi kotiin. Ne ovat käyneet ahkerasti koirakoululla harrastaen mm. nose workia ja rallytokon alkeita. Koululla ne käyvät innokkaasti, mutta pihatyöt ovat myös edelleen niiden lempiharrastuksia ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti