Kennel Bärchen

perjantai 4. kesäkuuta 2021

Toiveissa pentuja

 Pentuja toiveissa elokuun alussa!


Emä: NL Jmva Bärchen Beste Freundin "Fiona"

Fiona on oma kasvattimme kolmannessa polvessa. Se on helppo seurakoira, joka äitinsä tavoin on helppo koira laumassa ja tulee hyvin toimeen myös vieraiden koirien kanssa.
Lomamatkoilla se on ollut mukana nelikuisesta lähtien reissaten vaivatta laivalla ja pitkiäkin matkoja autossa. Sen kanssa matkustaminen on helppoa ja se rauhoittuu mihin vaan, missä oma lauma on paikalla. Sillä on sertit Hollannista, Ranskasta ja Saksasta (VDH) sekä vara-cacib Ranskasta. Näyttelyiden lisäksi Fiona on harrastanut omaksi iloksi rally-tokoa, doboa ja temppuja, sekä toiminut avustavana koirana häiriöharjoitusta tarvitseville koirakoille.
Fiona on kooltaan pienehkö, sen turkki on puhtaan värinen, laadultaan hyvä ja erittäin helppohoitoinen.

Fiona koiranetissä

Isä: Waatan Lolium "Natku", om. Jenni Lahtonen

Natku on leikkisä nuori uros, joka elää toisen uroksen kanssa samassa taloudessa. Se on leikkisä, ja palkkautuu namin lisäksi myös lelulla. Natkun kanssa harrastetaan agilityä ja rally-tokoa. Natku osaa rauhoittua hyvin.

Natku on kooltaan pienehkö, kirkkaan puhtaan värin omaava uros, jolla on laadultaan erinomainen, hyvin helppohoitoinen turkki.

Natku koiranetissä

Toiveissa on helppoja seurakoiria, joilla on liioittelematon, helppohoitoinen turkki ja joiden kanssa voi myös harrastaa ei lajeja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti