Kennel Bärchen

keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Vuoden 2018 saavutuksia

Rally-tokossa ja tokossa kilpaili vuonna 2018 kolme Bärchen-kessua.
Näistä Bärchen Eisprinz eli Sepe menestyi parhaiten. Se sai toukokuussa rally-tokon mestariluokasta kolmannen tuloksen ja koulutustunnuksen RTK4! Tokossa Sepe jatkoi kilpailua avoimessa luokassa ja vuoden kohokohta oli sen saavuttama kessujen rotumestaruus syyskuussa avoimen luokan ykköstuloksella! Suurkiitos Marille ja Matille Sepen hyvästä hoidosta ja isot onnittelut hienoista tuloksista!



Bärchen Sonntagskind eli Sigi starttasi ensimmäisen kerran virallisissa rally-tokokisoissa toukokuussa. Kesän aikana se saavutti kolmessa kilpailussa koulutustunnuksen RTK1 ja seuraavissa kolmessa kisassa RTK2 hienosti luokkavoitolla.
Sigin sisko Bärchen Sonnenschein eli Ruth oli aloittanut kilpailemisen edellisenä vuonna ja saavutti 2018 koulutustunnuksen RTK2.

Näiden mahtavien sisarusten kanssa onnistuin voittamaan kisakammoni ja uskaltauduin lopulta virallisiin kilpailuihin. Olen niille erittäin kiitollinen kaikesta, mitä olemme yhdessä tehneet :)

Näyttelypuolella kehien suurin menestyjä oli Sepen Saksassa asuva veli Bärchen Eisstern eli Samu. Se lisäsi pitkään titteliriviinsä Belgian muotovalion, Bundessieger 2018 ja Vereinssieger 2018! Lisäksi se oli oikeutettu osallistumaan vuoden 2017 näyttelytulostensa perusteella German Dog Of The Year-kutsukilpailuun, missä se sijoittui 16 parhaan saksalaisen näyttelykoiran joukkoon! Edellisenä vuonna Samu saavutti kansainvälisen muotovalion arvon ollen ensimmäinen kasvattamani C.I.B! Suurkiitos Angelikalle ja Schneidersin perheelle Samun hyvästä hoidosta ja isot onnittelut loistavista näyttelysaavutuksista!


Omista koiristamme nuorin uroksemme Bärchen Musterknabe eli Bertram valioitui kesällä täytettyään 2-vuotta. Siitä tuli samalla myös Ruotsin muotovalio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti